Лекови
доктор на медицина
Магнезиумот е важен минерал, чии позитивни ефекти врз човековото здравје и неопходноста за нормално функционирање на сите, апсолутно сите, системи и органи во човековиот организам, се проучувани и публикувани од голем број научници и еминентни доктори во светот.
доктор на медицина

Колку нелогично звучи ова? Од прво, многу, но ако ги разгледате сите докази кои го потврдуваат ова и се разбира стотиците случаи со кои се среќаваме во праксата, не премногу...

Плацебо ефектот е добро познат во медицинската и истражувачката јавност уште од раните денови на медицината, но до сега се веруваше дека плацебо ефектот е успешен само затоа што пациентите веруваат дека се третирани со вистински лек.

доктор на медицина

Под еректилна дисфункција се мисли на неспособноста на мажот да постигне или одржи ерекција доволно долго за да се вклучи во сексуален однос. Дали постои "магичен лек" за третман на оваа болест?

Најчитани статии - фармација

Останати содржини