Алергии

доктор на медицина
Алергии
Aлергиите знаат да бидат многу непријатни и досадни за оние што ги имаат. Таквите луѓе понекогаш се плашат да излезат од дома на убав сончев ден. Новите типови на алергии кон претходно не-алергенски супстанци се повеќе и почесто се пријавуваат. Токму во се поголемата зачестеност на алергиите, лежи мотивот за нивно претставување и разјаснување во оваа рубрика...
Погледнете ги статиите од рубриката: