Дома Автори Напишано од Д-р Јулијана Кралева - Јанкуловска

Д-р Јулијана Кралева - Јанкуловска

3 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ
Д-р Јулијана Кралева - Јанкуловска е родена на 10 јануари 1973 год. во Скопје, каде го завршува своето основно и средно образование. Во ноември 1997 год. дипломира на Медицинскиот факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје. Во текот на студирањето посебно ја интересира областа на педијатријата. Веднаш по дипломирањето се вработува во педијатриската ординацја „Д-р Сајковски“ - Скопје каде работи 8 години и стекна со искуство во работата со децата. Веќе 10 год. работи како матичен лекар за деца и родители во својата ординација ПЗУ Д-р Кралева - Скопје.