тимот на Доктори.мк
Влатко Петров
Влатко Петров
студент по медицина
 
 

Влатко Петров е роден на 20.04.1987 год. во Штип. Средно образование завршува во Државното Средно Училиште „Јане Сандански“ - Штип, како Физиотерапевтски техничар. По завршувањето на средното образование, во 2005 г. заминува како стипендист во Букурешт, Романија, каде се запишува на еден од најпознатите европски универзитети по медицина - Универзитетот по Медицина и Фармација UMF „Carol Davila". Наскоро треба да дипломира.


За Доктори.мк

Според мене овој интернет портал е многу корисен за цела Македонија, посебно за тие што честопати бараат насекаде медицински информации. Оваа иницијатива е одлична за истите да можат да најдат се што им е потребно од секое поле на медицината и здравјето.

Во здраво тело здрав дух!

Листа на статии од авторот: