тимот на Доктори.мк
д-р Влатко Лозаноски
д-р Влатко Лозаноски
доктор по стоматологија
П.З.У. Стоматолошка ординација „Др.Лозаноски“
 
 

Влатко Лозаноски е роден на 19.01.1987 во Македонски Брод. Во 2010 година дипломира на Стоматолошкиот факултет при универзитетот „Св.Кирил и Методиј“. Моментално се наоѓа на пост-дипломски студии на истиот факултет. Работи во П.З.У. Стоматолошка ординација „Др.Лозаноски“ во Македонски Брод.

Има учествувано на голем број стручни и научни собири и семинари.


За Доктори.мк
Чест и задоволство е да се биде дел од тимот на Доктори.мк. Сите ние имаме потреба, не само од информации (некогаш ги има во големо изобилие), туку од соодветни и точни информации, подредени во одредена форма. Вистински извор е Доктори.мк. Информирајќи се за здравјето, ние вложуваме во здравјето, кое е наша најдолгорочна инвестиција.
Листа на статии од авторот: