тимот на Доктори.мк
Вецка Стефанова
Вецка Стефанова
студент по медицина
 
 

Вецка Стефанова е родена на 27.02.1990 во Радовиш. Средно образование завршува во ДССУ „Димитрије Чуповски“ – Велес, насока Фармацевтско–лабораториски техничар со постигнат одличен успех. Во 2008 год се запишува на Медицинскиот факултет во Штип – смер општа медицина. Покажува посебен интерес кон педијатријата.


За Доктори.мк
Ми претставува чест да бидам дел од тимот Доктори.мк. Без сомнение прекрасна веб–страна со прекрасни медицински информации од кои може многу да се научи, не само за медицината, туку и за животот.
Листа на статии од авторот: