тимот на Доктори.мк
д-р Тоше Јовчевски
д-р Тоше Јовчевски
доктор на медицина
 
 

Д-р Тоше Јовчевски е роден на 02.03.1987 год. во Кочани. Во 2005год завршува општа гимназија во ДСУ „Љупчо Сантов“, Кочани. Дипломира на Медицинскиот универзитет во Софија, во Октомври 2011год.

Работно искуство: Клиника по Кардиологија Софија, ЈЗУ Општа Болница Кочани.

Моментално живее и работи во Минхен, Германија.

Обуки и сертификати:

  • International Congress of Medical Sciences Sofia 2009;
  • Кардиолошки конгрес, Софија 2011;
  • Сертификат од конгрес по сексуално здравје и семејно планирање 2010;
  • Сертификат од конгрес за полово преносливи болести 2010.

Член е на Црвен Крст на Македонија од 2002 год. Има одлично познавање на англиски и германски јазик.


За Доктори.мк
Со овој сајт се отвори можност за меѓусебна комуникација меѓу лекарите и пациентите, а исто така е и еден многу добар начин за стручно разменување на знаења меѓу лекарите од сите области на медицината. Одлична идеа и ви посакувам многу успеси и во иднина. Браво!
Листа на статии од авторот: