тимот на Доктори.мк
Теодора Трповска
Теодора Трповска
кулинарски мајстор
 
 

Теа е од Скопје и е заљубена во нејзината татковина, Македонија. Храната и готвењето се нејзина пасија веќе неколку години. Работи во областа на туризмот и слободното време го користи за да зготви некое вкусно јадење и за да ја истражи македонска и странска, кулинарска сцена. За неа, македонската кујна е вистински репрезент за Балканот. Ги знае местата во Скопје каде се јаде вкусна храна, но и знае да ве научи како тие рецепти да си ги зготвите дома. Нејзиниот кулинарски сајт www.chasovipogotvenje.mk е производ на нејзината долгогодишна голема љубов и посветеност кон кулинарството. Секојдневно чита кулинарски блогови и сајтови, постојано учи и се надоградува во областа на кулинарството.


За Доктори.мк
Сајтот www.doktori.mk е најдобриот македонски сајт посветен на здравјето на човекот и општо, на здравството. Полн со разновидни информации од областа на медицината и здравјето, овој сајт е на прво место на интернет просторот каде може да научите многу и да се едуцирате. Сигурна сум дека моите рецепти за здрава храна соодветно ќе ја надополнат содржината и ќе предизвикаат интерес кај читателите.
Листа на статии од авторот: