тимот на Доктори.мк
Теодора Андреевска
Теодора Андреевска
студент по медицина
 
 

Теодора Андреевска е родена на 23 септември 1993 г. во Гостивар, каде завршува средно образование во гимназијата „Гостивар“ (2008-2012 г.). Од 2012 година е студент на Медицинскиот факултет во Скопје. Има учествувано на многу натпревари од областа на природните науки.


За Доктори.мк
Сајтот е вистинско место за медицинска едукација на населението, а предноста и значењето на сајтот се големи бидејќи секојдневно се објавуваат теми кои што се од огромно значење за унапредување на нашето здравје. Чест ми е да бидам дел од тимот на Доктори.мк и се надеваам дека моите статии ќе бидаат од корист за секого.
Листа на статии од авторот: