тимот на Доктори.мк
д-р Стојан Батанџиовски
д-р Стојан Батанџиовски
специјализант по урологија
 
 

Д-р Стојан Батанџиовски е роден во 1983 година, во Крушевац, Р. Србија. Основно и средно образование завршува во Битола. Медицински Факултет завршува во Скопје во 2008 година. Од мај 2010 година е на специјализација по урологија. Има учествувано на повеќе конгреси и стручни состаноци во земјава и странство.


За Доктори.мк
Doktori.mk е здравствениот електронски прозорец што недостасуваше во нашиов скромен е-простор. Многу сум среќен што дел од основачите се мои пријатели и што со својот ентузијазам и ангажираност направија овој портал да прерасне во здравствен информатор и ресурс, како за општата популација, така и за медицинската фела во земјава. Чест ми е што сум дел од Doktori.mk.
Листа на статии од авторот: