тимот на Доктори.мк
Стефан Илиевски
Стефан Илиевски
студент на медицина
 
 

Стефан Илиевски е роден на 06.04.1994 во Куманово. Oсновно училиште завршува во Куманово како првенец на генерација. Средно општинско училиште Гоце Делчев Куманово - смер природно математичка насока. Моментално е студент на Факултетот за медицински науки - Штип, смер општа медицина. Одлично зборува македонски, српски и англиски јазик.


За Доктори.мк
Доктори.мк е исклучително добар проект, кој им овозможува на луѓето брзо и едноставно да пристапат до корисни информации. Заедно со опцијата Локатор, сајтот претставува главен медицински информатор не само во државата, туку и пошироко.
Листа на статии од авторот: