тимот на Доктори.мк
Шефик Демишоски
Шефик Демишоски
студент по медицина
 
 

Шефик Демишоски е роден во село Лабуништа, Струшко. Средно училиште завршува во СОУ Гимназија "Д-р Ибрахим Темо", по што се запишува на Државниот Универзитет во Тетово на Факултетот за медицински науки, во отсек општа медицина. 


За Доктори.мк
Веб сајтот Доктори.мк преставува сајт кој што помага во информирањето на јавноста од област на здравјето. Овозможува согледување на здравствените процеси и го поттикнува залагањето за здравјето од страна на сите читатели.
Листа на статии од авторот: