тимот на Доктори.мк
д-р Ненад Лазаров
д-р Ненад Лазаров
доктор на медицина
 
 

Д-р Ненад Лазаров е роден на 17 март 1984 год. во Скопје, каде го завршува своето основно и средно образование. Во септември 2010 дипломира на Медицинскиот Факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје.

Одлично го познава англискиот јазик, а исто така има познавања и од словенечкиот јазик.

Работно искуство
Интернационална Федерација на медицински студентски асоцијации IFMSA
НАЦИОНАЛНО, РЕГИОНАЛНО И ИНТЕРНАЦИОНАЛНО НИВО
  • EuRegMe2 2005 - Европски Регионален Митинг, Битола, Македонија - Делегат
  • EuRegMe5/NCM 2008 - Европски Регионален Митинг, Бриони, Хрватска - Делегат
  • IFMSA AM2004 Охрид, Македонија – член на Организационен Комитет
  • IFMSA AM2006 Златибор, Србија – член на делегација
  • Донација на органи и медицинска Етика 2006, Златибор, Србија
  • ...
погледнете го целосното работно искуство
Тренинзи
  • Проектен Менаџмент (1, 2 и 3 степен)
  • Лидерство (1, 2 и 3 степен) 
  • Временски и стрес менаџмент (1, 2 и 3 степен)
погледнете ги сите тренинзи
Објавени научни трудови

29th International Medical Scientific Congress for Students & Young Doctors Ohrid, Macedonia G2006

- “Myocardial bridges and their frequency in humans” – N.Lazarov
- “Expression of cyclin E in Willis tumor” - M. Jovanovic, N.Lazarov
погледнете ги сите научни трудови
Листа на статии од авторот: