тимот на Доктори.мк
Наташа Шуркова
Наташа Шуркова
студент по нутриционизам
 
 

Наташа Шуркова е родена на 25.04.1988 во Велес. Средно образование завршува во УСО „Димитрија Чуповски” во Велес, насока фармацевтски техничар, со континуиран одличен успех. Истовремено е редовен волонтер во летниот период, во локалните аптеки. Моментално е втора година на Технолошко – техничкиот факултет во Велес, насока нутриционизам.

Има учествувано на Интернационален симпозиум за природни науки – Биотехнолошки денови во Македонија, одржан во Скопје, во октомври 2010, за што поседува соодветен сертификат.


За Доктори.мк
Беше крајно време и Македонија да добие едукативен портал за зачувување на здравјето и водење здрав начин на живот. Доктори.мк претставува одлична база на податоци од разни области и секој поединец може да пронајде нешто интересно за себе. Порталот е многу поучен и информативен. За мене е голема чест и задоволство да бидам дел од тимот на Доктори.мк. Ви посакувам успешна, долгогодишна работа на сите!
Листа на статии од авторот: