тимот на Доктори.мк
Марија Камчева
Марија Камчева
студент по медицина
 
 

Марија Камчева е родена на 07.12.1987 год. во Валандово. Средно образование завршува во општа гимназија "Гоце Делчев" во Валандово. Во 2006 година се запишува на Медицинскиот факултет во Софија, каде моментално e апсолвент.


За Доктори.мк
Доктори.мк e веб портал кој на сите нас ќе ни даде смерница за тоа како да го подобриме нашето физичко и ментално здравје, и секако позитивно ќе влијае во понатамошната едукација за сите нас кои сметаме дека ЗДРАВЈЕТО е НАЈБИТНО, пред се друго!!!
Листа на статии од авторот: