тимот на Доктори.мк
Лука Одавиќ
Лука Одавиќ
дипломиран спортски физиотерапевт
 
 

Лука Одавиќ е роден на 25 јули 1984 година во Белград, Србија. Средно образование завршил на Медицинската Школа во Белград и се стекнал со титулата - физиотерапевтски техничар. Дипломирал на Високата спортска и здравствена школа во Белград како спортски физиотерапевт. 

Слободното време вообичаено го исполнува со спортски активности како фитнес, фудбал и пинг-понг.

Одлично говори српски, македонски и англиски јазик. 


За Доктори.мк
Концептот на Доктори.мк и алатките што ги нуди се уникатни не само во Македонија, туку и на Балканот. Задоволство ми е да бидам дел од тимот на Доктори.мк.
Листа на статии од авторот: