Животни навики
Аеробните вежби се вежби при кои се троши најмногу енергија. Дознјате колку калории кои се трошат во тек еден час при изведување на вашата омилена аеробна вежба.
На диета сте веќе подолго време но стрелката на вагата никако да се помрдне? Вашите омилени алишта стојат во плакарот затоа што сеуште ви се претесни? Проверете, може несвесно да правите една од следните грешки и со тоа да ја саботирате диетата...

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини