Животни навики
Ако сте жена многу добро знаете колку мачен е предменструалниот период. Во зависност од личноста некои жени имаат поголеми, некои помали потешкотии, но сите ќе се согласат дека за време на ПМС секоја жена бара решение со кое ќе си ги ублажи тегобите. Денес ние ви претставуваме неколку намирници кои можат да ви помогнат да ги ублажите симптомите на ПМС.
доктор на медицина
Прекумерното консумирање алкохол е штетно буквално за сите човекови органи. Но, оштетувањата кои ги прави на некои големи и витални органи едноставно не смееме да ги занемариме. Денеска ќе ви ги презентирам петте големи органи во човековото тело кои алкохолот најбрзо ги уништува ...
Денес ја продолжуваме серијата совети за сексуалното здравје. Ќе ви образложиме неколку совети како да ја зголемите количината на семената течност.
Се смета дека првиот оргазам децата го доживуваат во сон, па затоа се смета дека ејакулација во сон е нешто што е типично за тинејџери. Сепак не е така, оргазам во сон се случува и кај многу повозрасни мажи, но зошто?
Како што знаеме, намалено либидо кај мажите и жените може да предизвика проблеми во бракот или врската. Проблемите често не се едноставни и настануваа од повеќе причини. Колку и да се непремостиви овие проблеми, двете страни треба да се потрудат и да се доверат еден на друг. Овој проблем не треба да се крие, туку треба да се превземат мерки за негово решавање. Еве некои трикови за подобрување на либидото.

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини