Животни навики
специјализант по радиодијагностика
Како нашиот ум носи одлуки и како се брани од нив? За Фројд ние сме едноставно актери во драмата на нашите умови, потиснати од желбите, повлечени од совеста.
доктор на медицина
Предвремена ејакулација е проблем со кој се соочуваат мажите, а кој е тешко да се опише со една дефиниција. Под предвремена ејакулација воглавно се подразбира неможност за одложување на ејакулацијата до момент кога тоа би одговарало за двајцата партнери. Во овој текст освен што ќе се осврнеме да објасниме што претставува превремената ејакулација, ќе опишеме и некои техники со кои би можеле сами да го решите проблемот ...
Дипломиран радиолошки технолог, студент по фармација
Пред 1,5 месец, Таневски Влатко го основа првиот Интернет диет клуб во Р. Македонија – ВТ диет клубот. На наше огромно задоволство екипата на Доктори.мк, оствари интервју со Таневски Влатко, кој е долг период дел од тимот на Доктори.мк. Во денешното интервју, Таневски ќе се обиде да ви одговори на сите позначајни прашања поврзани со ВТ диет клубот и принципите на метаболитичката исхрана.
Јасин има состојба на имунолошки дефект и досега, за жал, сеуште не е пронајден компатибилен донатор.
Научниците велат дека треба да заборавите на носот, големината на стапалата или неговата висина, туку погледот треба да го свртите на неговата дланка...

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини