Убавина и нега
Цврст и рамен стомак е желба на секој човек што се грижи за своето тело со било каква физичка активност.
Со ова видео го почнуваме серијалот на предлог вежби што ќе ви помогнат да бидете во форма и ќе ви го направат вежбањето стомачни мускули поинтересно.
дипломиран спортски физиотерапевт

Еден од најголемите проблеми со кој денес се среќават жените е целулитот. Тој се почесто е проблем и на помлади жени. Со старењето целулитот станува се повидлив, подлабок и неговото отстранување е се потешко. Тоа може да се спречи со континуирани вежби.

Кои пијалоци се добри а кои лоши за твојата тежина? Со наша помош изберете ги вистинските пијалоци и олеснете си го патот до витката става.
доктор на медицина
Акните се често воспалително заболување на лојните жлезди на кожата. Тие не се животнозагрозувачко заболување но може да биде непријатни и да содазваат проблеми. Во некои случаи водат кон создавање на трајни лузни на кожата. Може ли да се спречат/излечат?
Секој од нас би сакал да има помалку брчки на лицето, но ретко кој знае како да го спречи и одложи нивното настанување. Никогаш не е доцна да почнете да се грижите за кожата на вашето лице

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини