Убавина и нега
Како што знаеме, намалено либидо кај мажите и жените може да предизвика проблеми во бракот или врската. Проблемите често не се едноставни и настануваа од повеќе причини. Колку и да се непремостиви овие проблеми, двете страни треба да се потрудат и да се доверат еден на друг. Овој проблем не треба да се крие, туку треба да се превземат мерки за негово решавање. Еве некои трикови за подобрување на либидото.
Често се споменува дека за да се задоволи жена е потребно да и се приреди добра предигра. Но, како? Што е клучно за добра предигра? Прочитајте во текстот што следува ...
Мастурбацијата е игра за момчињата тинејџери, ти тоа го прават само додека да најдат девојка, а потоа престануваат, девојките никогаш не го прават тоа. Дали ова е навистина така?
специјалист уролог, Специјална болница "Св. Еразмо" - Охрид
професор по "Хирургија со нега" и "Полово образование" на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
Луѓето доаѓаат во судир поради различни причини и карањето е дел од нашиот живот. Најважно е да знаеш да се караш.
Мачките се едни од најомилените домашни миленици на луѓето. И мажите и жените ги сакаат, но припадничките на понежниот пол се повеќе склони слободното време да го поминуваат со нив. Дали сте знаеле дека ова може и да придонесе да го подобрите вашето здравје?

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини