Убавина и нега
Од ноќеска, недела, 29 март 2015 година започнува летното сметање на времето. Ова значи дека ноќеска во 2 часот, стрелките на часовникот ќе се поместат за еден час нанапред и ќе се смета 3 часот.
студент по медицина
Доењето за 6 месеци и доење со додаток на цврста храна најмалку 12 месеци до 2 години е идеален модел за хранење на доенчиња. Еве 10 причини кои ги покажуваат здравствените, психолошки, економски и еколошки бенефиции на доењето.
Повеќето луѓе не сакаат да зборуваат за бојата на урината или изметот, но факт е дека тие можат многу да покажат за состојбата на вашето здравје. Денес ќе позборуваме малку за бојата на урината и нејзината поврзаност со здравјето ...
Денес ја продолжуваме серијата совети за сексуалното здравје. Ќе ви образложиме неколку совети како да ја зголемите количината на семената течност.
Се смета дека првиот оргазам децата го доживуваат во сон, па затоа се смета дека ејакулација во сон е нешто што е типично за тинејџери. Сепак не е така, оргазам во сон се случува и кај многу повозрасни мажи, но зошто?

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини