Убавина и нега
Мислите дека знаете се за машкиот полов орган? Сепак прочитајте ги следните факти, работи кои и жените и мажите треба да ги имаат на ум ...
Утре е Велика Сабота денот кога повеќето домаќинства во Република Македонија ги бојадисуваат Велигденските јајца. Денес ви претставуваме мали трикови за варење на велигденските јајца ...
Денеска е светскиот ден на здравјето кој се прославува секоја година на 7 април, со што се и одбележува денот на основањето на Светската Здравствена Организација.
доктор на медицина
Ниту еден доктор, колку и да е квалификуван и образован не може да си ја замисли работата без помошта на медицинската сестра. Таа има еднакво важна улога во мислијата "спасување човечки животи" исто како и докторот, и нејзините услуги се едноставно незаменливи.
Вечерва во 20:30 часот со симболично исклчучување на светилките од еден час, ќе се прати порака за спас на планетата земја. Доктори.мк во поддршка на денот на планетата земја. Приклучи се и ти!

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини