Дипломиран радиолошки технолог, студент по фармација
ВТ-диет клубот, првиот Интернет диет клуб во Р. Македонија, неодамна ја започна акцијата ,,Во борба со пестицидите“.
доктор на медицина

Kофеинот е најчесто користената психоактивна супстанца во светот. Го има во разни видови на храна почнувајќи од кафето и чајот, па се до чоколадите и колата.

Оралниот секс до неодамна беше табу тема секаде низ светот, но за кратко време работите се променија и сега за орален секс опуштено се разговара и на кафе со пријателките или на пиво со другарите. Денес решивме да ви откриеме неколку факти поврзани со оралниот секс, кои можеби не сте ги знаеле.
Научниците велат дека треба да заборавите на носот, големината на стапалата или неговата висина, туку погледот треба да го свртите на неговата дланка...
Утре е Велика Сабота денот кога повеќето домаќинства во Република Македонија ги бојадисуваат Велигденските јајца. Денес ви претставуваме мали трикови за варење на велигденските јајца ...

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини