A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subcategory

Filename: site/kategorii_model.php

Line Number: 112

Доктори.мк | животен стил | zivoten-stil | site | Портал за медицина и здравје
Таткото е една од најважните фигури во животот на ќерката. Ќе ви откриеме зошто е толку одговорен за тоа девојчето да се развие во силна и независна жена.
Променливото време најавува доаѓање на студени денови и долги ноќи. Повеќето од нас веќе се длабоко носталгични по летото и убавото време кое си оди со него. Не очајувајте! И есента и студените денови имаат свои квалитети.
специјалист уролог, Специјална болница "Св. Еразмо" - Охрид
професор по "Хирургија со нега" и "Полово образование" на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
Пцуење, лутење и агресија кон другите возачи се резултат на собраниот бес и фрустрација поради нерешени проблеми
доктор по стоматологија
Своите емоции човекот ги искажува преку смеење и плачење. Смеењето и плачењето од друга страна можат да бидат многу лековити за неговиот организам. Во различни ситуации луѓето пронаоѓаат нешто смешно, но кај некои други истото тоа може да ги доведе до плачење.
Спонтаниот абортус е тема која сите сакаат да ја стават под тепих. Секогаш е непријатно да се зборува за загубата на близок, особено за загуба во бременоста. Има жени кои сакаат да зборуваат, но и жени кои сакаат да ја избегнат оваа тема.

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини