A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subcategory

Filename: site/kategorii_model.php

Line Number: 112

Доктори.мк | животен стил | zivoten-stil | site | Портал за медицина и здравје
Ако вие, или некој од вашето семејство пуши, а имате деца, тогаш е важно да се осигурате дека децата не се пасивни приматели на чад од цигари, кој е класифициран како канцероген од група А, од страна на агенциите за заштита на животната средина.
Зима, период кога пред се имаме чести температури под нулата, а ние мораме да најдеме начин адекватно да се загрееме и да го зачуваме нашето здравје. Погледнете кои се нашите совети, кои се наменети за ладните зимски денови.
доктор по стоматологија
Секојдневните обврски неможете да ги одбегнете, но барем можете нешто да промените за себе и да направите во текот на целиот ден да се чувствувате дека сте полни со енергија. Во продолжение ви претставуваме неколку совети кои ќе ви бидат од огромно значење при спроведувањето на целодневните обврски.
Никој не знае што значи да се биде ненаспиен колку младите мајки. Како може да се издржи таквата состојба и таквото темпо? Ви нудиме неколку совети како да преживеете...
За една врска да опстане, неопходно е да ја разбиете монотонијата и рутината. Добриот секс е секогаш чувар на врската, но колку и да е добар со време станува само рутина и чиста монотонија. Затоа е неопходно да превземете нешто. Можеби немате време за патувања или други радикални промени, но можете да воведете неколку едноставни елементи кои ќе ја разбијат монотонијата, и ќе го зачинат вашиот сексуален живот.

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини