A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subcategory

Filename: site/kategorii_model.php

Line Number: 112

Доктори.мк | животен стил | zivoten-stil | site | Портал за медицина и здравје
Мастурбацијата е игра за момчињата тинејџери, ти тоа го прават само додека да најдат девојка, а потоа престануваат, девојките никогаш не го прават тоа. Дали ова е навистина така?
специјалист уролог, Специјална болница "Св. Еразмо" - Охрид
професор по "Хирургија со нега" и "Полово образование" на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
Луѓето доаѓаат во судир поради различни причини и карањето е дел од нашиот живот. Најважно е да знаеш да се караш.
Мачките се едни од најомилените домашни миленици на луѓето. И мажите и жените ги сакаат, но припадничките на понежниот пол се повеќе склони слободното време да го поминуваат со нив. Дали сте знаеле дека ова може и да придонесе да го подобрите вашето здравје?
„Преку засилен глас до подобри здравствени услуги“ е проект на Националниот Ромски Центар, чија цел е да им помогне на бремените жени кориснички на социјална помош, кои не можат да платат партиципација за антенатални прегледи.
Еден од најомилените модни додатоци на жената е ташната. Освен што е моден детал таа е и нешто многу практично за чување на разни предмети од кои жената постојано има корист. Сепак повеќето од жените често знаат да претераат и ташната се претвора во "торба" која е полна со се и сешто. Дали вашата ташна е тешка? Дали сте се запрашале како тоа влијае врз вашето здравје?

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини