Вечерва во 20:30 часот со симболично исклчучување на светилките од еден час, ќе се прати порака за спас на планетата земја. Доктори.мк во поддршка на денот на планетата земја. Приклучи се и ти!
Ако сте жена многу добро знаете колку мачен е предменструалниот период. Во зависност од личноста некои жени имаат поголеми, некои помали потешкотии, но сите ќе се согласат дека за време на ПМС секоја жена бара решение со кое ќе си ги ублажи тегобите. Денес ние ви претставуваме неколку намирници кои можат да ви помогнат да ги ублажите симптомите на ПМС.
Постојат толку животни правила кои родителите треба да им ги пренесат на своите деца – да не пцујат, да бидат љубезни, да го фрлаат ѓубрето, да веруваат во себе... Еве што треба мама да го научи синчето пред да порасне.
Денес ја продолжуваме серијата совети за сексуалното здравје. Ќе ви образложиме неколку совети како да ја зголемите количината на семената течност.
Се смета дека првиот оргазам децата го доживуваат во сон, па затоа се смета дека ејакулација во сон е нешто што е типично за тинејџери. Сепак не е така, оргазам во сон се случува и кај многу повозрасни мажи, но зошто?

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини