Љубов и секс
доктор на медицина
Предвремена ејакулација е проблем со кој се соочуваат мажите, а кој е тешко да се опише со една дефиниција. Под предвремена ејакулација воглавно се подразбира неможност за одложување на ејакулацијата до момент кога тоа би одговарало за двајцата партнери. Во овој текст освен што ќе се осврнеме да објасниме што претставува превремената ејакулација, ќе опишеме и некои техники со кои би можеле сами да го решите проблемот ...
доктор на медицина
Oрхитис претставува, воспаление на тестикуларното ткиво проследено со болка во самиот тестис, но понекогаш болката може да прогредира кон ингвиналната регија, перинеумот или лумбалниот предел на 'рбетот, манифестирајќи се и на скротумот со црвенило, топлина и измазнување на самата кожа. Дознајте повеќе, што го предизвикува и како самите дома да се справите со симптомите на орхитис ...
Оралниот секс до неодамна беше табу тема секаде низ светот, но за кратко време работите се променија и сега за орален секс опуштено се разговара и на кафе со пријателките или на пиво со другарите. Денес решивме да ви откриеме неколку факти поврзани со оралниот секс, кои можеби не сте ги знаеле.
Јасин има состојба на имунолошки дефект и досега, за жал, сеуште не е пронајден компатибилен донатор.
Научниците велат дека треба да заборавите на носот, големината на стапалата или неговата висина, туку погледот треба да го свртите на неговата дланка...

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини