Љубов и секс
Досега многупати сме пишувале за тоа кои намирници се афродизијаци и ќе ви помогнат да имате поквалитетен сексуален однос. Денес ви ги презентираме петте намирници кои не ги подржуваат вашите игри во креветот ...
Иако досега многу пати сме зборувале за машкиот полов орган и фактите кои се важни за неговото здравје и функција, денес ви претставуваме неколку занимливости кои можеби не ги знаете.
Додека сте во периодот на бременоста многу работи едноставно не сте свесни дали смеете или не смеете да ги правите. Што е добро, а што не? Што се може да му наштети на вашето бебе? Еве одговор на десетте дилеми на бремените жени ...
Вкусот на семената течност е тема на дискусија насекаде во светот. Научниците докажаа дека семената течност е здрава и дека нејзиниот вкус зависи пред се од животниот стил на мажот. Денес нема да дискутираме за сексуалните навики на мажите или жените бидејќи тоа зависи од самите индивидуи, но ќе продискутираме како мажите да го подобрите вкусот на семената течност.
Да се биде добар во креветот не е филозофија, но е потребно да се применуваат одредени карактеристики на кои жените едноставно не можат да одолеат. Кои се најважните карактеристики на добриот љубовник?

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини