Љубов и секс
Мачките се едни од најомилените домашни миленици на луѓето. И мажите и жените ги сакаат, но припадничките на понежниот пол се повеќе склони слободното време да го поминуваат со нив. Дали сте знаеле дека ова може и да придонесе да го подобрите вашето здравје?
Зима, период кога пред се имаме чести температури под нулата, а ние мораме да најдеме начин адекватно да се загрееме и да го зачуваме нашето здравје. Погледнете кои се нашите совети, кои се наменети за ладните зимски денови.
За една врска да опстане, неопходно е да ја разбиете монотонијата и рутината. Добриот секс е секогаш чувар на врската, но колку и да е добар со време станува само рутина и чиста монотонија. Затоа е неопходно да превземете нешто. Можеби немате време за патувања или други радикални промени, но можете да воведете неколку едноставни елементи кои ќе ја разбијат монотонијата, и ќе го зачинат вашиот сексуален живот.
Вежбајте пилатес за добро здравје, за витко тело и за одличен сексуален живот. Пилатесот не бара посебни услови, бара само желба и доволна мотивација. Затоа вежбајте пилатес, како? Недела е одличен ден да пробате да го применувате пилатесот следејќи го видеото кое денес ви го презентираме.
Променливото време најавува доаѓање на студени денови и долги ноќи. Повеќето од нас веќе се длабоко носталгични по летото и убавото време кое си оди со него. Не очајувајте! И есента и студените денови имаат свои квалитети.

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини