Љубов и секс
Денес ја продолжуваме серијата совети за сексуалното здравје. Ќе ви образложиме неколку совети како да ја зголемите количината на семената течност.
Се смета дека првиот оргазам децата го доживуваат во сон, па затоа се смета дека ејакулација во сон е нешто што е типично за тинејџери. Сепак не е така, оргазам во сон се случува и кај многу повозрасни мажи, но зошто?
Како што знаеме, намалено либидо кај мажите и жените може да предизвика проблеми во бракот или врската. Проблемите често не се едноставни и настануваа од повеќе причини. Колку и да се непремостиви овие проблеми, двете страни треба да се потрудат и да се доверат еден на друг. Овој проблем не треба да се крие, туку треба да се превземат мерки за негово решавање. Еве некои трикови за подобрување на либидото.
Често се споменува дека за да се задоволи жена е потребно да и се приреди добра предигра. Но, како? Што е клучно за добра предигра? Прочитајте во текстот што следува ...
Мастурбацијата е игра за момчињата тинејџери, ти тоа го прават само додека да најдат девојка, а потоа престануваат, девојките никогаш не го прават тоа. Дали ова е навистина така?

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини