Љубов и секс
Мислите дека знаете се за машкиот полов орган? Сепак прочитајте ги следните факти, работи кои и жените и мажите треба да ги имаат на ум ...
Денеска е светскиот ден на здравјето кој се прославува секоја година на 7 април, со што се и одбележува денот на основањето на Светската Здравствена Организација.
Вечерва во 20:30 часот со симболично исклчучување на светилките од еден час, ќе се прати порака за спас на планетата земја. Доктори.мк во поддршка на денот на планетата земја. Приклучи се и ти!
Од ноќеска, недела, 29 март 2015 година започнува летното сметање на времето. Ова значи дека ноќеска во 2 часот, стрелките на часовникот ќе се поместат за еден час нанапред и ќе се смета 3 часот.
Вазектомија во таблета - вака ја нерекуваат научниците новата контрацепциска таблета за мажи која според нив ќе биде по безбедна од контрацепциските таблети на жените.

Најчитани статии - животен стил

Останати содржини