A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subcategory

Filename: site/kategorii_model.php

Line Number: 112

Доктори.мк | занимливости | zanimlivosti | site | Портал за медицина и здравје
Мартин Митревски
креативен соработник
Биоинформатика? Биологија и компјутери? Што имаат овие две работи заедничко?
м-р Ана Танаскоска
креативен соработник
Фројдовска грешка е кога мислиш на едно, а кажуваш друго. Грешките во говорот односно лапсус лингва (lapsus linguae) се свесно или несвесно отстапување од очигледно наменетата форма на изговор.
Ема Танаскоска
креативен соработник
На големиот ден – Велигден, празникот кој е круна на сите христијански празници сакаме да ве поттикнеме да размислувате мудро и здраво. Бидејќи јајцата ќе ги имаме на мени повеќе од вообичаено, во прилогот посветен на празникот следуваат и корисни иформации за нивната нутритивна вредност.
Иако денес жените многу подоцна се одлучуваат за бременост и мајчинство, Др. Оз предупредува дека отчукувањето на биолошкиот часовник е реалност која не смее да се игнорира, посебно ако еднаш сакате да имате деца.
м-р Ана Танаскоска
креативен соработник
Женскиот мозок и неговото толкување отсекогаш бил и ќе биде научна фантастика за посилниот пол. Таа проклето добро спакувана кутија изолирана од сите страни, недостапна и тврда како орев е константна непозната во целата равенка. Женскиот мозок е како пандорината кутија.Вo кои работи жените се подобри од мажите?

Најчитани статии - занимливости

Останати содржини