A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subcategory

Filename: site/kategorii_model.php

Line Number: 112

Доктори.мк | занимливости | zanimlivosti | site | Портал за медицина и здравје
специјализант по aнестезиологија, реанимација и интензивно лекување
Гледајте како некој се проѕева и пробајте вие да не го направите истото. Едноставно не е возможно. Неуспешен е речиси секој обид да оддолееме. Дури и читањето за проѕевање ве поттикнува да го сторите тоа.
Едноставно неверојатно - ова е коментарот на многумина кои го погледнале ова видео. На видеото е претставен растот и развојот на фетусот во матката од самото оплодување, па се до пред породувањето. Притоа не е штедено на ниту еден детаљ.
д-р Елена Сотироска
специјализант по психијатрија

Солзите на нашето лице може да значат дека сме очајни, лути, вознемирени или среќни. Но, тие се неопходна заштита за очите.

студент по медицина
Иако медицината е една од најстарите науки, сепак таа сеуште е во развој, и сеуште постојат одредени појави на кои нема дадено одговор. Во ова статија би сакал да ви ги претставам десетте медицински “феномени” кои уште од минатото го демнеат човекот.
Ви звучи глупаво, нели? Можеби е така, но сепак ова е вистинито, научниците го потврдија, а ја објаснија и причината. Прочитајте зошто е тоа така...

Најчитани статии - занимливости

Останати содржини