Гасовите нормално се јавуваат при дигестија на храната во дигестивниот систем. Некои типови на храна се склони кон создавање на повеќе гасови други пак кон помалку. Како се создаваат гасовите во дигестивниот систем и зошто се јавуваат? Погледнете ја денешната видео анимација ...
Иако досега многу пати сме зборувале за машкиот полов орган и фактите кои се важни за неговото здравје и функција, денес ви претставуваме неколку занимливости кои можеби не ги знаете.
Вкусот на семената течност е тема на дискусија насекаде во светот. Научниците докажаа дека семената течност е здрава и дека нејзиниот вкус зависи пред се од животниот стил на мажот. Денес нема да дискутираме за сексуалните навики на мажите или жените бидејќи тоа зависи од самите индивидуи, но ќе продискутираме како мажите да го подобрите вкусот на семената течност.
Денешната дваесет минутна прошетка над планетата земја ќе ве натера на многу размислувања, а истовремено во вас ќе побуди многу емоции.
„Антибактерискиот сапун не е најдобар пријател на Вашето дете и доколку му посакувате добро здравје, потрудете се од најраните детски денови да другарува со бактерии“, препорачуваат американските научници.

Најчитани статии - занимливости

Останати содржини