Видео вежби
Вежбите кои денес ќе ви ги презентираме на видеото подолу, се неверојатни за добивање на совршено обликуван и затегнат задник, точно она што ја прослави и познатата Ким Кардашијан. Пробајте и вие, не можете ништо да загубите ...
Продолжуваме со викенд вежбите ... Одржете ја телесната кондиција, подобрете ја циркулацијата и емоцијоналното здравје. Во продолжение ви нудимевидео кое трае половина час, а кое ќе ве раздвижи и ќе ви ја врати насмевката ...
Целулитот е еден од најголемите проблеми што ги мачи голем дел од луѓето особено женската популација. Денес сме во уште еден обид за борба против целулитот. Стиснете play и борбата може да започне ...
Најголем заеднички предизвик во оваа приказна останува здравјето. Ние ќе ве пресретнеме на патот кон него.
Сакате да обликувате стегнат и секси задник, а немате доволно време? Видеото кое денес ви го нудиме може многу да ви помогне. Обликувајте совршен задник за само 15 минути дневно, со помош на следново видео ...

Најчитани статии - вежби

Останати содржини