Видео вежби
Сонувате за убави и стегнати гради, а немате време да одите во теретана? Тогаш отворете го видеото кое денес ви го приготвивме и следете ги вежбите. Доколку сте упорни можете да направите совршени гради и добро развиени мускули на рацете без потреба да посетувате теретана.
Сакате да ги обликувате вашите колкови да изгледаат, стегнато и секси, но немате доволно време? Ние имаме решение за вас. На денешниот видео клип ќе ви покажеме неколку едноставни вежби кои се прават дома одземаат само неколку минути, а притоа даваат резултати кои ги надминуваат вашите очекувања.
Рамен стомак во домашни услови? Звучи неверојатно, но не е толку тешко да се постигне како што навидум изгледа. Иако календарски сме некаде на средината на летото, според метролозите летото допрва доаѓа што значи не смееме да се откажеме од идејата да го затегнеме и зацврстиме стомакот. Следете ги вежбите на следното видео и ќе забележите резултати после неколку недели.
Медитацијата како холистичка дисциплина е компонента што се провлекува низ многу религии и која се практикувана уште во античкото време. Нејзината појава била иницирана од неодговорените догми за светите и мистични сили во животот. Во денешно време, најчесто се користи за редуцирање на стресот и релаксација на телото. Научете повеќе за медитацијата преку денешното видео:
Да се грижиме за сопственото и здравјето на нашите блиски е важно, но, да им помагаме на луѓето на кои секаква помош им е пресудна за опстанок е на најважно. Затоа ги повикуваме сите наши читатели да се придружат на оваа хуманитарна акција и да дадеме барем мал придонес за помош на луѓето во Србија и БИХ, кои како резултат на тешките временски непогоди останаа, голи, боси, гладни и без кров над главата ...

Најчитани статии - вежби

Останати содржини