Совети и рекреација
Од ноќеска, недела, 29 март 2015 година започнува летното сметање на времето. Ова значи дека ноќеска во 2 часот, стрелките на часовникот ќе се поместат за еден час нанапред и ќе се смета 3 часот.
студент по медицина
Доењето за 6 месеци и доење со додаток на цврста храна најмалку 12 месеци до 2 години е идеален модел за хранење на доенчиња. Еве 10 причини кои ги покажуваат здравствените, психолошки, економски и еколошки бенефиции на доењето.
студент по медицина
Високиот крвен притисок може да предизвика срцеви болести и болести на бубрезите, а се поврзува и со некои облици на деменција.
доктор на медицина
Прекумерното консумирање алкохол е штетно буквално за сите човекови органи. Но, оштетувањата кои ги прави на некои големи и витални органи едноставно не смееме да ги занемариме. Денеска ќе ви ги презентирам петте големи органи во човековото тело кои алкохолот најбрзо ги уништува ...
"Вежбајте за да застанете на цврсти нозе" - ова е мотото на многу фитнес центри кои ги рекламираат своите услуги. Но, оваа фраза не е далеку од вистината. Вежбањето ви помага да одржувате самодоверба, и да чекорите сигурно, без разлика за какви вежби станува збор. Ние денес ќе ви претставиме видео на кои професионална инструкторка детално ќе ви опише три едноставни вежби кои ќе ви помогнат да го подобрите држењето на вашето тело ...

Најчитани статии - вежби

Останати содржини