Совети и рекреација
Многу пати имаме пишувано на оваа тема, но кога се работи за обликување и одржување на рамен стомак, никогаш не е доста да се слушне некој совет плус. Денес ви претставуваме пет златни правила за рамен стомак...
Додека сте во периодот на бременоста многу работи едноставно не сте свесни дали смеете или не смеете да ги правите. Што е добро, а што не? Што се може да му наштети на вашето бебе? Еве одговор на десетте дилеми на бремените жени ...
доктор на медицина
Ресвератролот има антиоксидативни својства, со што ги неутрализира слободните радикали кои се нестабилни атоми настанати од надворешни штетни влијанија и како такви го оштетуваат телото и доведуваат до различни заболувања, како на пример: срцеви, невролошки и малигни.
Досега многу зборувавме за тоа што е здраво, а што не. Како треба да изгледа еден здрав појадок, ручек или вечера. Денес ви прикажуваме интересни видеа за тоа како да зготвите здрав појадок. Почнуваме со три едноставни рецепти за појадок кој ќе согорува масти.
Колку пати сте слушнале разни марифети за тоа како да ослабнете и да ги намалите килограмите? Колку пати досега ви успеало? Сте слушнале ли за рамнотежа во киселоста на исхраната?

Најчитани статии - вежби

Останати содржини