Совети и рекреација
Вежбајте пилатес за добро здравје, за витко тело и за одличен сексуален живот. Пилатесот не бара посебни услови, бара само желба и доволна мотивација. Затоа вежбајте пилатес, како? Недела е одличен ден да пробате да го применувате пилатесот следејќи го видеото кое денес ви го презентираме.
Останете фит и во зима. Денес ви претставуваме видео вежби кои се идеални за одржување во форма во зимскиот период. Вежбите се лесни, можат да се изведат во домашни услови, одземаат еден час од вашето време, но даваат резултати. Погледнете за што се работи ...
Променливото време најавува доаѓање на студени денови и долги ноќи. Повеќето од нас веќе се длабоко носталгични по летото и убавото време кое си оди со него. Не очајувајте! И есента и студените денови имаат свои квалитети.
Обично внимавате што јадете и колку јадете, но, понекогаш едноставно одличниот вкус на храната знае да ве опие и да ве натера да изедете двојно повеќе од потребното, па потоа и десерт... Како да ги ублажите тегобите од прејадувањето?
специјалист уролог, Специјална болница "Св. Еразмо" - Охрид
професор по "Хирургија со нега" и "Полово образование" на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
Пцуење, лутење и агресија кон другите возачи се резултат на собраниот бес и фрустрација поради нерешени проблеми

Најчитани статии - вежби

Останати содржини