A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subcategory

Filename: site/kategorii_model.php

Line Number: 112

Доктори.мк | животен стил | vezbi | site | Портал за медицина и здравје
Продолжуваме со викенд вежбите ... Одржете ја телесната кондиција, подобрете ја циркулацијата и емоцијоналното здравје. Во продолжение ви нудимевидео кое трае половина час, а кое ќе ве раздвижи и ќе ви ја врати насмевката ...
Целулитот е еден од најголемите проблеми што ги мачи голем дел од луѓето особено женската популација. Денес сме во уште еден обид за борба против целулитот. Стиснете play и борбата може да започне ...
Сакате да обликувате стегнат и секси задник, а немате доволно време? Видеото кое денес ви го нудиме може многу да ви помогне. Обликувајте совршен задник за само 15 минути дневно, со помош на следново видео ...
За време на празниците никој не би сакал да се изложува на тешки и напорни физички вежби, па поради ова повеќето се откажуваат од секаква физичка активност. Затоа, ние денес ви презентираме лесни утрински вежби кои се погодни за празничните денови...
За еден маж, па и една жена да имаат добра форма на телото неопходно е да имаат и обликувани и цврсти нозе. Денешните вежби се изведуваат со помош на тегови во фитнес центар, а треба да ги применува секој кој сака да има добро обликувани нозе ...

Најчитани статии - вежби

Останати содржини