Процедури и лекување
доктор по стоматологија
Специјалистичка ординација по орална хирургија "Јове-Дент" - Битола

Како пациенти многу пати сте се запрашале зошто вашиот стоматолог ви понудил и ставил "црна" амалгамска пломба, наместо бела? Или тврдењето од страна на стоматологот дека "црната" пломба е многу поквалитетна, поцврста и подолготрајна од "белата"?

Најчитани статии - стоматологија

Останати содржини