Превенција
д-р Иван Танатарец
доктор по стоматологија

Забниот кариес е најчесто заболување на светот. Се смета дека преку 90% од луѓето го имаат ова заболување. Дури 50% од децата на тригодишна возраст имаат кариес, а на 6 години скоро и да нема деца без кариес. Зошто настанува и како да го спречиме?

доктор по општа стоматологија

Убави, потцртани со кармин усни и блескави бели заби се сон на секоја жена. Применувајте ги нашите совети и бидете чекор поблиску до својот сон

Стоматолозите препорачуваат редовна употреба на забен конец како неопходен и незаменлив елемент во одржувањето на хигиената на усната празнина. Се надеваме дека со ова видео ќе бидете чекор поблиску до убава и здрава насмевка.
доктор по општа стоматологија

Има повеќе причини поради кои мора да се води грижа за млечните запчиња од самиот момент на нивното никнување.

Сте приметиле ли дека другите ве избегнуваат? Или можеби сеуште не? Проследете го видеото и запомнете ги седумте корисни совети.

Најчитани статии - стоматологија

Останати содржини