Естетска стоматологија
доктор по стоматологија
Специјалистичка ординација по орална хирургија "Јове-Дент" - Битола

Како пациенти многу пати сте се запрашале зошто вашиот стоматолог ви понудил и ставил "црна" амалгамска пломба, наместо бела? Или тврдењето од страна на стоматологот дека "црната" пломба е многу поквалитетна, поцврста и подолготрајна од "белата"?

Стоматолозите препорачуваат редовна употреба на забен конец како неопходен и незаменлив елемент во одржувањето на хигиената на усната празнина. Се надеваме дека со ова видео ќе бидете чекор поблиску до убава и здрава насмевка.
доктор по стоматологија

Избелувањето на забите е козметички третман со кој се избелува природната боја на вашите заби. Овој треман е се почест и кај нас.

Сте приметиле ли дека другите ве избегнуваат? Или можеби сеуште не? Проследете го видеото и запомнете ги седумте корисни совети.

Најчитани статии - стоматологија

Останати содржини