3Д анимација на раѓање на бебето. Прикажан е чин на нормално вагинално породување.
Простата обично се зголемува со тек на стареењето. Ова зголемување се нарекува бенигна простатична хиперплазија или БПХ и најчесто се сретнува каj постари мажи. Зголемувањето на простатата може да . . .

Најчитани статии - медицина

Останати содржини