Машко здравје
Јасин има состојба на имунолошки дефект и досега, за жал, сеуште не е пронајден компатибилен донатор.
Научниците велат дека треба да заборавите на носот, големината на стапалата или неговата висина, туку погледот треба да го свртите на неговата дланка...
Мислите дека знаете се за машкиот полов орган? Сепак прочитајте ги следните факти, работи кои и жените и мажите треба да ги имаат на ум ...
Светкста недела на имунизацијата оваа година започнува на 24-ти и трае до 30-ти април, темата оваа година е "да се затвори јазот за имунизацијата", по тој повод доктори.мк разговара со д-р Елена Вучковска ...
студент на медицина
Веројатно секој од нас барем еднаш се соочил со црвена набрана кожа на устата, пецкање, чешање, појава на болни меурчиња кои на крајот пукаат при што се создаваат жолти красти, а потоа и рани кои зараснуваат за околу 7-10 дена.

Најчитани статии - медицина

Останати содржини