Алтернативна медицина
Интервју со д-р Марина Пешевска во врска со габични инфекции на ноктите и стапалата, како чест проблем меѓу луѓето. Прочитајте повеќе ...
Денеска е светскиот ден на здравјето кој се прославува секоја година на 7 април, со што се и одбележува денот на основањето на Светската Здравствена Организација.
Од ноќеска, недела, 29 март 2015 година започнува летното сметање на времето. Ова значи дека ноќеска во 2 часот, стрелките на часовникот ќе се поместат за еден час нанапред и ќе се смета 3 часот.
Од денес па се до крајот на наредната недела, започнува јавниот конкурс за активно членство на Македонската Организација на Медицински Студенти (МОМС)
Повеќето луѓе не сакаат да зборуваат за бојата на урината или изметот, но факт е дека тие можат многу да покажат за состојбата на вашето здравје. Денес ќе позборуваме малку за бојата на урината и нејзината поврзаност со здравјето ...

Најчитани статии - медицина

Останати содржини