Разно
Кои пијалоци се добри а кои лоши за твојата тежина? Со наша помош изберете ги вистинските пијалоци и олеснете си го патот до витката става.
доктор на медицина

Победувањето на поспаноста без употреба на стимуланси може да биде предизвик. Ви претставуваме 12 начини како да го постигнете тоа без да му наштетите на вашето здравје

м-р Ана Танаскоска
креативен соработник
Ако не сте одлучиле на кој празник ќе му дадете приоритет, а немате намера ни да се одлучите, тогаш спојте ја љубовта со дегустацијата на слатки вина и уживајте во денот и во друштвото што ќе си го одберете.
Не заборавајте при купувањето на храна во супермаркетот да ги прочитате нутрутивните вредност на производот кој го купувате.
Која храна помага да се фокусираме подобро? Која храна ја зголемува нашата концентрација? Дали може преку храната да влијаеме на мозокот и неговото функционирање и притоа да ги минимизираме ефектите на стареењето врз мозокот? Дознај во наредните слајдови....

Најчитани статии - исхрана

Останати содржини