Исхрана за посебни медицински состојби
Ема Танаскоска
креативен соработник

Правилна исхрана ќе ја направи вашата коса здрава и сјајна. Постои голем избор, но прочитајте кој е најдобриот...

Елена Талевска
студент по молекуларна биологија

Витамините се есенцијални за нормален живот на сите живи организми. Застапени се во мали количини во човечкиот организам, па затоа треба да се внесуваат преку храната.

Која храна помага да се фокусираме подобро? Која храна ја зголемува нашата концентрација? Дали може преку храната да влијаеме на мозокот и неговото функционирање и притоа да ги минимизираме ефектите на стареењето врз мозокот? Дознај во наредните слајдови....

Најчитани статии - исхрана

Останати содржини